zaterdag 9 mei 2015

After wedding tag

Op de site van Betty blogt zag ik de after wedding tag voorbij komen; een vragenlijst over je trouwdag!! Heel erg leuk, dus ik dacht: die ga ik ook eens invullen!! Sander en ik zijn inmiddels alweer bijna 3 jaar getrouwd, maar beter laat dan nooit, toch? ;)

Wat was het eerste dat je dacht of voelde na de ceremonie?
Ik dacht: nu is het écht! Nu zijn we écht getrouwd! En ik was heel blij en opgelucht dat alles goed was gegaan. Want ondanks dat we alles goed hadden voorbereid is het toch wel heel erg spannend. Het spannendste vond ik of de trouw-ambtenaar een beetje een leuk verhaal had gemaakt van ons gesprek. Dus ik was opgelucht dat het allemaal zo leuk was gelopen!

Wat was het leukste moment van de bruiloft?
Lastig om te kiezen!! Ik vond de hele dag echt geweldig en kan niet echt één moment uitkiezen dat ik het leukste vond. Wel een paar momenten die me erg zijn bijgebleven:
  • Van tevoren opgetut worden en de jurk aantrekken, waar mijn zus, moeder en beste vriendin bij waren. Een leuk moment!
  • Het moment dat Sander en ik elkaar voor het eerst zagen in de trouwkleding
  • Foto's maken bij de Delftse poort
  • Het ja woord geven
Wat is jouw favoriete trouwfoto?
Ook al zo lastig om te kiezen!! Dus ik doe er gewoon een paar van mijn favorieten:

Saampjes <3

Dit vind ik ook een mooie foto. Gebeurt me niet vaak dat ik een foto van mezelf leuk vind dus daarom is deze wel bijzonder voor me.

Een foto van mij en mijn vader :)

Is er iets dat je achteraf anders had willen doen?
Ja! Direct voor blauwe trouwschoenen gaan. Ik had nu eerst zwarte gekocht maar die heb ik nooit gedragen, want ik wilde blauwe! Maar dit werd me afgeraden door mijn moeder. Dus toch zwarte gekocht, maar uiteindelijk nooit gedragen! Zonde van het geld geweest. 

Voel jij je anders, nu je getrouwd bent?
Inmiddels niet echt meer, maar vlak na de trouwerij voelde ik me wel heel anders. Ik had het gevoel dat ik even in een zwart gat was gevallen, want ik had er een hele poos naartoe geleefd en dan opeens is het voorbij en dat voelde even helemaal niet leuk! Daar heb ik toch wel een poosje aan moeten wennen, dat het niet meer allemaal om de trouwerij draaide!

Had je een thema? Zo ja, wat voor thema?
Ja! Ons thema was Delfts blauw en dat hadden we best ver doorgevoerd. Van een Delfts blauwe bruidstaart tot een Delfts blauw boeket en dus ook blauwe schoenen, blauwe stropdas, blauwe bloemetjes op de achterkant van mijn jurk.... En mijn ouders hadden als verrassing de hele tuin versierd met witte en blauwe bloemetjes en zelfs een blauwe loper!!Heb je gehuild op de bruiloft?
Héél even, maar niet tijdens de trouwdienst. In de auto, vlak voordat we gingen trouwen, heb ik wél even gehuild. Ik was zó nerveus en moest even de spanning eruit laten. Gelukkig had ik goede make-up en was er dus niks van te zien de rest van de dag ;)

Staat er iets gegraveerd in de ringen?

Ja, in onze ringen staat happily ever after. :)

Hadden jullie een openingsdans?
We wilden een officiele openingsdans instuderen en uiteindelijk kozen we voor het liedje angels van the baseballs. Maar na 3 afschuwelijke danslessen die steevast met ruzie eindigden hebben we het maar voor gezien gehouden en uiteindelijk hebben we op onze trouwdag gewoon geschuifeld. En dat ging prima. Maar eigenlijk vond ik het moment dat we later op de avond hadden mooier, toen werd You never walk alone gedraaid en ging iedereen in een kring om ons heen staan. Dit vond ik eigenlijk een veel mooier moment dan onze openingsdans. 

Wat voor bloemen had je?
Vilten bloemen!! We wilden graag blauwe bloemen in het boeket en hebben onder andere daarom gekozen voor bloemen van stof. Veel mensen hadden het eerst niet eens door en vroegen hoe we aan blauwe bloemen kwamen. Ik vind het echt een aanrader en ben nog steeds erg blij met de bloemen die we hebben gekozen!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten